Accountmanager VvE Beheer

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Kunt u snel schakelen en staat u stevig in uw schoenen? Bent u op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Dan is deze baan als Accountmanager VvE Beheer wellicht de baan voor u!

De organisatie

Onze opdrachtgever beheert Verenigingen van Eigenaren in Amsterdam en omgeving. In een Vereniging van Eigenaren is sprake van gezamenlijk eigendom van het gebouw. Beslissingen over bijvoorbeeld (het sparen voor) onderhoud worden door de meerderheid genomen. Doordat er verschillende belangen kunnen spelen of zaken veel expertise vergen is dat niet altijd even makkelijk. Hierbij kan onze opdrachtgever het bestuur van de VvE ondersteunen. Zij bieden een breed scala aan diensten zoals technische, financieel-administratieve en bestuurlijke diensten.

De functie

Als accountmanager bent u het eerste aanspreekpunt voor de besturen van de VvE's. U bent de spin in het web en coördineert onze dienstverlening naar uw VvE's. Elke dag is weer anders! De klantenportefeuille is divers. Het is van belang dat u snel kunt schakelen en stevig in uw schoenen staat. Als accountmanager coördineert u bestuurlijke, financiële, juridische en technische vraagstukken. uiteraard wordt u daarbij ondersteund door een team van financiële en technische specialisten.

Communiceren op elk niveau is voor u een tweede natuur. U kunt uitstekend plannen en organiseren, stukken opstellen, vergaderingen voorzitten en notulen opstellen. U voelt u thuis in een omgeving met veel klantcontact en afwisselende werkzaamheden. U werkt zelfstandig in een collegiaal team.

De functie mag fulltime (36 uur) of parttime (24 uur) vervuld worden.

Uw profiel

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij dat u:

  • Een HBO opleiding afgerond hebt, bijvoorbeeld MER, Facilitair Management, Bouwtechnische bedrijfskunde of Makelaardij.
  • Aantoonbaar klant-, service- en resultaatgericht bent
  • Goed kunt plannen en organiseren
  • Bereid bent om ook 's avonds te werken
  • Ervaring hebt met het leiden van vergaderingen en maken van notulen
  • Over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt
  • Kunt omgaan met mensen op verschillende niveau's
  • accuraat, kordaat, besluitvaardig en stressbestendig bent
  • Ervaring hebt op het gebied van VvE beheer of vergelijkbaar
  • (Bij voorkeur) kennis hebt van het softwaresysteem Twinq

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl