Allround Medewerker afdeling Verhuur

  • Locatie Waddinxveen
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u een echte ondernemer en heeft u ervaring met chauffeurswerk? Bent u communicatief vaardig, steekt u graag de handen uit de mouwen en kunt u goed plannen/organiseren? Voor de afdeling verhuur van onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste en flexibele allround medewerker.

De organisatie

De opdrachtgever is een verhuurder van diverse producten voor evenementen. U kunt hierbij denken aan de verhuur van tenten, sta-tafels of bijvoorbeeld party-kramen. De opdrachtgever is een gezellig familiebedrijf met een klein maar enthousiast en hardwerkend team en is gevestigd in Waddinxveen.

De functie

Voor de afdeling verhuur is de opdrachtgever op zoek naar een chauffeur/allround medewerker die de zorg voor deze afdeling op zich kan nemen. Hierbij is het vervoer van de materialen naar de klant en het ophalen ervan een van de hoofdtaken. Maar daarnaast plant en organiseert u het vervoer, onderhoudt u het contact hierover met de klanten en draagt u zorg voor een correcte afhandeling van de betalingen.

Uw profiel

De opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige, ondernemende werknemer die in dit hardwerkende maar gezellige team de werkzaamheden van de afdeling verhuur kan verzorgen.

Daarnaast is het belangrijk dat een kandidaat voldoet aan het volgende profiel:
- Ervaring met chauffeurs-/koerierswerkzaamheden
- Goed kunnen plannen/organiseren
- Lichamelijk in staat om de materialen te kunnen vervoeren
- Communicatief vaardig
- Representatief en vriendelijk
- Zelfstandig en pro-actief

Het is een vaste functie voor 6 tot ca. 16 uur per week. Het is van belang dat u in ieder geval op de maandag beschikbaar bent, overige uren zijn in overleg in te vullen.


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.