Ambulant Begeleider

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Staat u stevig in uw schoenen en beschikt u over doorzettingsvermogen? En bent u daarnaast goed in het hanteren van conflicten en bent u communicatief vaardig? Dan bent u wellicht de ambulant begeleider die wij zoeken voor onze opdrachtgever.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die begeleiding biedt aan individuen of gezinnen (veelal vluchtelingen en migranten) bij het vormgeven van hun positie in onze samenleving.

De functie

Met uw daadkracht en focus helpt u cliënten door middel van begeleiding/coaching op maat zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving.In deze functie gaat u zelfstandig aan het werk met de diverse problematiek waar de cliënten tegenaan lopen.

Uw taken bestaan uit: individuele begeleiding van gezinnen en/of individuen, voornamelijk migranten en vluchtelingen, bij diverse maatschappelijke vraagstukken en problemen.

Uw profiel

Omdat werken als ambulant begeleider behoorlijke eisen stelt aan kennis en vaardigheden is de opdrachtgever op zoek naar een kandidaat die stevig in de schoenen staat. U kunt goed omgaan met weerstand van cliënten en beschikt over een transparante werkhouding. Daarnaast is het van belang dat u zich goed kunt aanpassen aan de verschillende situaties waar u mee te maken krijgt.

Verder is het van belang dat kandidaten voldoen aan onderstaand profiel:Minimaal afgeronde HBO opleiding, SPH, SPW, MMZ of vergelijkbaar

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • In bezit van rijbewijs en beschikking over eigen vervoer
  • Kennis van WMO en/of jeugdwet
  • Woonachtig in regio Amsterdam, Utrecht of Hilversum
  • Goede beheersing van de Arabische taal is een must.

Het betreft een vaste functie voor 16 uur per week, werktijden in te vullen in overleg.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Monique Helmstrijd op telefoon: 0172-796122 of email naar monique@ervarenjaren.nl