Brood Bakker

  • Locatie Alphen aan den Rijn
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Diversen
    Datum

Introductie

Heeft u een passie voor het bakken van brood of bent u een bakker in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn namelijk op zoek naar een bakker voor een industriële bakkerij in Alphen ad Rijn. Lijkt het u interessant om deze functie met beide handen aan te pakken, solliciteer dan voor deze functie!


De organisatie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit elke dag op tijd bij tevreden klanten af te leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Vanaf de jaren zestig zijn zij al leverancier aan supermarkten. In de jaren negentig groeide de bakkerij verder. In 2006 is een nieuwe bakkerij op een nieuwe locatie in gebruik genomen. Met drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers wordt afgeleverd wordt bij alle afnemers.


De functie

U komt terecht in een gezellige en informele werksfeer in een moderne omgeving. Als broodbakker zorg je er voor dat grondstoffen worden omgezet tot een product waar jij en de organisatie trots op mogen zijn. Taken die daar bij komen kijken zijn de deegbereiding, het handmatig dopen van brood en het deeg in koppels brengen. Jij zal daarbij controle hebben op het hele productieproces. Als broodbakker zal je werken op wisselende tijden, gemiddeld 38 uur per week. U krijgt een detacheringsovereenkomst van 38 uur per week en het salaris ligt tussen de 2300,= en 2700,= bruto per maand exclusief toeslagen conform CAO Bakkersbedrijf. Er is uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.


Uw profiel

U beschikt over een afgeronde opleiding brood- en banket

Ervaring in een productieomgeving is een pré

U heeft een flexibele instelling m.b.t. het werken op wisselende werktijden

U beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal

Informatie

Heeft u vragen over bovenstaande vacature of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl