Chauffeurs/Bezorgers

  • Locatie Eindhoven
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u op zoek naar een afwisselende baan en zit u graag op de weg? Dan hebben wij interessante fulltime en parttime (geschikt voor 65 plus kandidaten) mogelijkheden voor u in de Regio Eindhoven.


De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote speler als het gaat om het faciliteren logistieke processen.


De functie

In deze functie bent u het visitekaartje van onze opdrachtgever en zorgt u ervoor dat u een goede indruk achterlaat bij de klanten en andere weggebruikers. Van nature heeft u een dienstverlenende instelling en is de klanttevredenheid uw prioriteit.

Uw meest belangrijke taak is het bezorgen van pakketten bij bedrijven en particulieren. Dit doet u uiteraard op een efficiënte en veilig manier.Uw profiel

Wij zoeken kandidaten die:

· Parttime of Fulltime willen werken

· Beschikken over MBO werk-en denknivo

Beschikken over rijbewijs B. ( rijbewijs C incl. code 95 is een pre)

Goede communicatieve vaardigheden

Ervaring met koerierswerk is een pre maar geen must

Flinke dosis humor en relativeringsvermogen

Beschikbaar zijn voor langere tijd


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker via 0172-796122 of email naar lisette@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren”te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neemt Lisette Schalker zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.