Commercieel Medewerker binnendienst (24 - 32 uur)

  • Locatie Aalsmeer
    Uren per week 28
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Commercieel
    Datum

Introductie

Lijkt het u leuk om op korte termijn als Sales Support Medewerker de accountmanagers te ondersteunen voor 24 – 32 uur per week? Reageert u dan snel op deze vacature!De organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert huismerken (private label) voor drogisterij-, supermarkt- en andere winkelketens in Nederland en is gespecialiseerd in producten voor persoonlijke verzorging. Bij hen staat de klant centraal en zijn kernwaarden zoals betrokkenheid, goede sfeer en teamgeest erg belangrijk. Het kantoor is gevestigd in Aalsmeer.


De functie

In de rol als Sales Support Medewerker zult u te maken krijgen met alle ondersteunende taken in onze salesorganisatie, zoals het uitwerken van offertes, verzamelen en vullen van gegevens in systemen en documenten, communicatie naar de klant en fabrikant, voorbereiding kostprijscalculaties, aanvragen en versturen van samples, voorraadbeheer en het verwerken van in- en verkooporders.

Het is een veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Ze zijn een klein team wat zorgt voor een plezierige en informele werksfeer. De groei die ze door maken zorgt voor dynamiek.


Uw profiel

U bent zeer accuraat, bent zelfstandig, proactief/assertief, flexibel en een teamplayer.

U beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift

U hebt ervaring met Excel en ERP systemen (Dynamics NAV is een pré)

U heeft minimaal 1 jaar werkervaring in salesondersteuning in een retail omgeving (bij klant of leverancier)


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl