Commercieel Medewerker

  • Locatie Utrecht
    Uren per week 14
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Commercieel
    Datum

Introductie

Bent u iemand die gastvrij en klantvriendelijk is en die een uitdaging ziet in verkoop en sales? Bent u daarnaast communicatief vaardig en overtuigend? Dan hebben wij nu een passende functie voor u! Reageer snel als onderstaand profiel u aanspreekt.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie in Utrecht die klanten adviseert over besparingen omtrent diverse producten in een huishouden. U kunt hier denken aan energieverbruik, de hypotheek of bijvoorbeeld verzekeringen. Onze opdrachtgever adviseert de consument over besparingen die hier gerealiseerd kunnen worden.

De functie

U komt te werken op de interne verkoopafdeling op het hoofdkantoor in Utrecht. Een professionele maar ook informele werkomgeving met een prettige werksfeer!

Uw taken bestaan uit:

Telefonisch adviseren van klanten over producten in de energiemarkt

Te woord staan van klanten en zorgdragen voor een correcte opvolging van de vraag die wordt neergelegd

Realiseren van de besparingen voor de klant daar waar mogelijk

Uw profiel

Voor deze functie zoeken wij een klantvriendelijke en zelfstandige kandidaat die zich de werkzaamheden snel eigen kan maken. Verder moet de kandidaat voldoen aan het onderstaande profiel:

· MBO werk- en denkniveau

· Recente ervaring met outbound bellen/verkoop

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift

· Klantgericht, zelfstandige werkhouding

Deze functie is vast voor minimaal 14 uur per week (waarvan ook 1 avond). De werkdagen en tijden zijn in overleg.


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.