Docent Wiskunde B op Bonaire

  • Locatie Bonaire
    Uren per week 22
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u beschikbaar om de komende weken te gaan genieten van de winterzon op Bonaire? U heeft ervaring met het geven van Wiskunde B en zou het leuk vinden dit de komende paar weken in het buitenland te doen. Een bijzondere ervaring waarbij u werken met het aangename kunt combineren!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een scholengemeenschap op Bonaire. Zij zetten zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren zodat zij toegerust kunnen gaan deelnemen aan de dynamische samenleving. Deze scholengemeenschap biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op gebied van voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

De functie

U vertrekt zo snel als mogelijk met het vliegtuig naar Bonaire en verblijft daar in ieder geval tot de kerst. De komende weken geeft u dan wiskundeles aan zowel onderbouw als de bovenbouw leerlingen van de HAVO en het VWO. Ook bent u mentor van een klas.

Uw taken bestaan uit:

Geven van Wiskunde B les

Begeleiden van leerlingen

In overleg met de leiding initiëren van structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen
Creëren van een veilig leef- en leerklimaat voor de leerlingen

Uw profiel

Voor deze functie zoeken wij een ervaren wiskunde B docent met 1e graads bevoegdheid. U heeft passie voor het onderwijs en hart voor de leerlingen.
Verder moet de kandidaat voldoen aan het onderstaande profiel:

· 1e graads bevoegdheid voor het vak Wiskunde B

· Minimaal 1 jaar ervaring als docent Wiskunde

· U heeft een leerlinggerichte houding

· U bent bereidt mee te werken aan onderwijsontwikkeling

· U biedt een veilig pedagogisch klimaat aan de leerlingen

· Daarnaast bent u in staat om verschillende didactische werkvormen toe te passen

Deze functie is vast voor 22 uur per week op Bonaire. In ieder geval tot de kerst maar een verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.