Groepsleider / Sociotherapeut

  • Locatie Utrecht
    Uren per week 36
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Zorg
    Datum

Introductie

Bent u enthousiast, gemotiveerd en beschikt u over een gezonde dosis lef? Is werken in de onregelmatigheid voor 32-36 uur per week geen probleem? Dan is een functie als groepsleider/sociotherapeut in de forensische psychiatrie iets voor u!De organisatie

Onze opdrachtgever is een centrum voor klinische forensische psychiatrie; een innovatieve organisatie die werkt aan een maatschappij waarin iedereen zich goed en veilig voelt.


De functie

In deze functie werkt u met patiënten met een tbs-maatregel of een civielrechtelijke maatregel die binnen de kliniek leren hoe ze op een verantwoordelijke manier kunnen leven. De behandeling richt zich op het verminderen van de kans op terugval in een strafbaar en/of delict gedrag.

Uw taken zullen zijn:

Stimuleren en begeleiden van patiënten

Leiding geven aan de samenwerking binnen de leefgroep

Ervaringen delen in een multidisciplinair behandelteam

Opstellen dynamisch behandelplan

Integreren van verschillende onderdelen van de behandeling


Uw profiel

U heeft HBO werk- en denkniveau met afgeronde relevante opleiding zoals Sociaal Werk, Psychologie, Orthopedagogiek, Verpleegkunde etc.

U heeft affiniteit en bij voorkeur ervaring met de forensische doelgroep

U bent sociaal, zelfstandig en een teamplayer

U beheerst de Nederlandse taal in zowel woord en geschrift


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie betreft bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster op telefoon: 0172-796122 of email: martine@ervarenjaren.nl