Hovenier

  • Locatie Zeewolde
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een harde werker die van buitenlucht houdt. Is tuinieren uw hobby en bent u gemotiveerd en lichamelijk in goede conditie? Dan bent u wellicht de kandidaat voor deze vacature.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die alles levert omtrent tuinen en bijbehorende werkzaamheden/producten. Zij adviseren omtrent ontwerp en aanleg, voeren de aanleg uit maar doen ook in onderhoud. Daarnaast leveren zij ook producten die men zelf kan gebruiken bij de aanleg of het onderhoud van de tuin. De opdrachtgever is gevestigd in Zeewolde.

De functie

In deze rol bent u verantwoordelijk voor het assisteren bij de aanleg en/of het onderhoud van tuinen. Hierbij kunt u denken aan alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Van het leveren en storten van grond tot het aanleggen van de bestrating of het plaatsen van planten, u bent het gewend om lichamelijk bezig te zijn en doet dit graag in de buitenlucht!

Uw profiel

Binnen dit kleine maar gedreven en gespecialiseerde team is nu plek voor een gemotiveerde aanpakker met ervaring in tuinaanleg.

Verder is het van belang dat een kandidaat voldoet aan onderstaand profiel:

- Aantal jaar ervaring met aanleggen van tuinen

- Lichamelijk in goede conditie

- Zelfstandig en beschikking over hands-on mentaliteit

Het betreft een vaste functie, aantal uren is in overleg.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.
Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.