Inpakker/Verdeler

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Bent u nog fit en op zoek naar een leuke baan die goed te combineren is met uw overige activiteiten? En bent u op de maandag en dinsdag beschikbaar?

De organisatie

Onze opdrachtgever is een exporteur van bloemen en planten, die opereert vanaf de bloemenveiling in de Kwakel. Zij zijn gespecialiseerd in levering aan bijvoorbeeld groothandelaren of bouwmarkten en leveren aan klanten in een groot deel van Europa.

De functie

De opdrachtgever zoekt voor het toegewijde team van de inpakafdeling nieuwe medewerkers. Het betreft een functie waarbij u wat later op de ochtend begint, om ca. 12.00 uur. U draagt zorg voor een correcte en nette verpakking van de bloemen. Alles uiteraard conform de specifieke wensen van de klanten.

Uw profiel

Voor deze leuke rol zijn wij op zoek naar kandidaten die voldoen aan onderstaand profiel:

Minimaal LBO niveau

Ervaring in een soortgelijke functie

Een goede lichamelijke conditie

Secuur en accuraat kunnen werken

Goed om kunnen gaan met fysiek werk

Brede kennis van bloemen is een pré

Het betreft een een functie voor ongeveer 10 uur, verdeeld over de maandag en de dinsdagmiddag.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Sandra van Basten-Batenburg via 071-5121247 of email naar sandra@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren”te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neemt Sandra van Basten-Batenburg zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.