Onderhoudsmedewerker

  • Locatie Maarssen
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u handig, houdt u van klussen en bent u de komende maanden beschikbaar voor een leuke klus in Maarssen? Dan zien wij graag uw reactie tegemoet!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een middelbare scholengemeenschap gevestigd in Maarssen. Het college biedt onderwijs aan zo'n 1600 leerlingen en zij dagen de leerlingen uit het beste uit zichzelf te halen.

De functie

De rol is voor aanpakkers die van klussen houden en die over een goede lichamelijke conditie beschikken. Daarnaast is het belangrijk dat u handig bent en dat u affiniteit heeft met schilderwerk. De komende maanden zult zich vooral hiermee bezig houden om de school weer van een nette, frisse uitstraling te voorzien!


Uw profiel

Onze opdrachtgever zoekt enthousiaste kandidaten die zin hebben om in deze leuke omgeving de handen uit de mouwen te gaan steken!

Daarnaast moet een kandidaat voldoen aan het onderstaande profiel:

- ervaring met klussen en schilderen

- handig en technisch inzicht

- per omgaande beschikbaar voor ca 16 uur per week, in ieder geval tot de zomervakantie

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.