Oproep Huismeester

  • Locatie Utrecht
    Uren per week 8
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u hulpvaardig en klantvriendelijk? Steekt u graag de handen uit de mouwen en vindt u het leuk om naast uw andere activiteiten een rol als huismeester te vervullen? Reageer dan nu snel op deze vacature!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd advocatenkantoor in het centrum van Utrecht. Het is een betrokken organisatie waar men voor verschillende expertises terecht kan. Klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn van groot belang voor deze opdrachtgever.

De functie

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een druk kantoor waar dagelijks veel gebeurd. Het is daarom belangrijk dat u flexibel en zelfstandig bent en uw weg hier goed in weet te vinden.

Als huismeester bent u verantwoordelijk voor de volgende taken:
- rondbrengen van binnengekomen post (pakketten)
- schoon en netjes houden van het pand en de verschillende ruimtes
- opruimen en schoonhouden van de pantry
- aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot het gebouw en andere facilitaire zaken


Uw profiel

Voor deze leuke functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die voldoet aan het onderstaande profiel:
- MBO werk- en denkniveau
- Ervaring in een soortgelijke functie
- zelfstandig en representatief
- Communicatief vaardig

Het betreft een functie op oproepbasis.


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.