Over ErvarenJaren

Ons motto

Het bemiddelen van oudere, ervaren arbeidskrachten en daarmee de schat aan kennis en ervaring van deze waardevolle groep benutten voor werkgevers. Dit is vanaf het begin van ErvarenJaren (in 1999) het belangrijkste motto van eigenaar Jan-Dick Verheul geweest. Daarmee vervult ErvarenJaren een maatschappelijk relevante rol.

Specialist in ervaren medewerkers

Inmiddels is ErvarenJaren uitgegroeid tot specialist in het uitzenden van deze ervaren mensen en bemiddelt door heel Nederland. ErvarenJaren werkt voor uiteenlopende organisaties in diverse sectoren, variërend van het schildersbedrijf om de hoek en de kleinere non-profit organisaties tot ministeries en grote multinationals.

Wij werken voor

logo Dräger
logo NLR
logo Prorail
logo Hogeschool Utrecht
logo Rijkswaterstaat
logo Rituals
logo Dutch Space
logo Qbuzz

Kwaliteitsgaranties

NBBU

Uitzendbureau ErvarenJaren is sinds 1999 lid van De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU); de brancheorganisatie voor het MKB-segment in de uitzendbranche en flexmarkt.

logo_NBBU

NEN 4400-1 certificering

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

logo_SNA

VCU

ErvarenJaren is VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem.

logo VCU

SCHRIJF JE NU IN EN REAGEER OP ONZE VACATURES