Partnerspecialist

  • Locatie Utrecht
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bij de beste werkgever van het jaar van 2016 zoeken ze een specialist ter ondersteuning van de partners waar ze mee samenwerken. Bent u klantgericht, heeft u service hoog in het vaandel en wordt u blij van klanten helpen? Dan bent u wellicht deze partnerspecialist!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote organisatie die een uitgebreid assortiment producten levert via internet. Het is een open, professionele en ambitieuze organisatie met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht. Het is leuk werken bij deze groeiende organisatie die de medewerkers vele extra's biedt. Hard werken wordt door deze opdrachtgever zeker beloond!

De functie

In dit leuke, dienstverlenende en ondernemende team is nu plek voor een nieuwe partnerspecialist. U komt te werken in een professionele maar ook informele werkomgeving met een prettige werksfeer!

Uw taken bestaan uit:

Ondersteunen van de partners bij diverse inhoudelijke vraagstukken

Zorg dragen voor een correcte opvolging van de aangegeven vraagstukken

Informeren en adviseren van partners

Signaleren van verkoopmogelijkheden en deze vergroten waar mogelijk

Realiseren van een langdurige en sterke partnerrelatie

Uw profiel

Voor deze functie zoeken wij iemand die zelfstandig maar ook in een team goed kan functioneren. Iemand die service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft en die meedenkend partner kan zijn voor klanten. Verder moet de kandidaat voldoen aan het onderstaande profiel:

· HBO werk- en denkniveau
· Minimaal 1 jaar ervaring in een klantgerichte functie
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
· Woonachtig in (omgeving van) Utrecht
· Communicatief vaardig (zowel aan de telefoon als in de mail)
· Ondernemend en oplossingsgericht
· Klant- en servicegericht, proactief en zorgvuldig

Deze functie is fulltime met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.