Plaatwerker/Autoschadehersteller

  • Locatie omgeving Leiden
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u handig, technisch en zelfstandig? En heeft u kennis van autoschadeherstel? Dan bent u misschien wel de ervaren plaatwerker/autoschadehersteller die wij zoeken!De organisatie

Onze opdrachtgever is een autoschadeherstelbedrijf in de omgeving van Leiden. Hier werken gediplomeerde medewerkers dagelijks aan het herstellen van auto, camper of caravan.


De functie

Binnen het team van gedreven medewerkers is nu plek voor een zelfstandige en ervaren plaatwerker. Het gaat om iemand die veel ervaring heeft met autoschadeherstel en die goede kennis heeft van alle bijkomende veiligheidsvoorschriften.

Uw taken bestaan uit:

Schadeherstel

(de)monteren van auto’s

Uitdeuken van auto’s

Bijbehorende laswerkzaamhedenUw profiel

Voor deze functie zoeken wij een gedreven en zelfstandige kandidaat met veel ervaring en kennis van de juiste wet- en regelgeving. Verder moet de kandidaat voldoen aan het onderstaande profiel:

· LBO werk- en denkniveau

· Ervaring met autoschadeherstel

· Zelfstandig

· Opleiding in de autoschadetechniek/autoschadeherstel

· Kennis van de laatste reparatie- en hersteltechnieken

Deze functie is vast voor 40 uur per week. .


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.