Projectmedewerker Verkeerskunde/Sociologie

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Beschikt u over een achtergrond in de verkeerskunde of in menselijk groepsgedrag en over een politiek hart? Bent u voor minimaal 3 maanden beschikbaar en lijkt het u een mooie nieuwe uitdaging om deel uit te maken van het fractiebureau van een politieke partij? Dan komen wij graag z.s.m. met u in contact!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een fractiebureau van een landelijke politieke partij. Het fractiebureau ondersteunt de Leden van de Tweede Kamerfractie en bestaat uit een team van Beleidsmedewerkers, Voorlichters, Communicatiemedewerkers en Persoonlijk Medewerkers ten behoeve van de individuele Kamerleden en een ondersteunende staf.

De functie

Het gaat om een functie van +/- 3 dagen per week voor een periode van c.a. 3 maanden. U gaat als projectmedewerker het fractiebureau ondersteunen door het (ongewenste) verkeersgedrag in Nederland te analyseren om vervolgens aanbevelingen te geven; Via beleid, investeringen en/of via wetgeving. Helpen antwoord te kunnen geven op de vraag welke maatregelen er genomen kunnen worden om het aantal verkeersslachtoffers naar nul te brengen. Het aantal verkeersslachtoffers blijft stijgen ondanks de ambities van de Minister om naar nul verkeersslachtoffers te gaan en ondanks haar "strategisch plan verkeersveiligheid". Daarom wil de politieke partij kijken of er extra maatregelen genomen kunnen worden om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen.


Wat gaat u doen:

Analyses opleveren van het (ongewenste) verkeersgedrag op de Nederlandse wegen.

Uitkomsten vertalen naar concrete aanbevelingen die de politiek op korte termijn kan implementeren.

Uw profiel

U bent een teamplayer met HBO werk- en denkniveau

U bent politiek-sensitief

Een achtergrond in de verkeerskunde of in menselijk groepsgedrag, b.v. Sociologie, is vereist

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl