Recruiter

  • Locatie Naarden
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied HRM P&O
    Datum

Introductie

Bent u serieus geïnteresseerd in BV Nederland, op zoek naar een nieuwe uitdagende baan en wilt u de ruimte om een brede blik te ontwikkelen op het nationale en internationale bedrijfsleven? Wellicht is dit een mooie kans voor u!


De organisatie

Onze opdrachtgever is een vertrouwde partner voor het invullen van sleutelposities bij toonaangevende bedrijven en organisaties. Hun cliënten zijn zowel multinationals als aansprekende lokale spelers in bijna alle sectoren van de economie.


De functie

Als Research Associate bent u een onmisbare vaak de eerste schakel in de selectie van passende kandidaten voor openstaande posities van onze cliënten. U zorgt in samenwerking met de verantwoordelijke consultant dat u bij de opdrachtgever een goed beeld krijgt van de organisatie en in te vullen positie. U bepaalt de searchstrategie en brengt de markt in kaart. U legt de telefonische contacten en bespreekt de competenties, wensen en ambities van de kandidaten. Op basis van deze input maakt u een (voor)selectie en stemt deze met de consultant af. Al deze gegevens leg je in de database vast, welke zorgvuldig door u beheerd wordt.


Uw profiel

Om succesvol te kunnen zijn als Research Associate bent u afgestudeerd in een op het bedrijfsleven gerichte studie zoals (Internationale) Bedrijfskunde, Economie of Organisatie Psychologie. Enkele jaren werkervaring is een voordeel. Het draait om uw persoonlijkheid; Wij zoeken teamgeest, gedrevenheid en enthousiasme.

U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (ook in het Engels), bent pro-actief en doortastend. U neemt initiatief en heeft een sterke "get it done" mentaliteit.

U ziet het als een uitdaging om organisaties te versterken met de juiste getalenteerde medewerkers en om mensen te helpen in de ontwikkeling van hun carriere.
Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl