Rijcoach / Rijinstructeur m/v

 • Locatie Landelijk
  Uren per week 36
  Salarisindicatie Onbekend
 • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
  Vakgebied Personenvervoer
  Datum

Introductie

Wilt u graag leerlingen plezierig, veilig en professioneel op weg helpen en werken voor één van de grootste Rijopleiders van Nederland? Dan komen wij graag zo snel mogelijk met u in contact!

De organisatie

Onze opdrachtgever behoort tot één van de grootste rijopleiders van Nederland met zo'n 50 vestigingen en 500 rijcoaches. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven staan bij hun formule centraal.

De functie

In deze functie bent u voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Dat kan zijn voor een autorijbewijs maar ook andere categorieën zoals motor, brommer, aanhangwagen en caravan. U bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van de leerlingen in de voorbereiding op het examen, u bent eerste aanspreekpunt voor de leerlingen en ambassadeur voor de organisatie. U maakt gebruik van het lesmateriaal van hun eigen formule. U geeft hierin de juiste lesadviezen en verkoopt zelfstandig de vervolglessen aan de leerlingen. Het is belangrijk dat u gedisciplineerd werkt zodat u de vorderingen en planningen van de leerlingen goed bij kunt houden. Verder is het belangrijk dat u enthousiast bent over uw vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op een prettige manier met de andere rijcoaches samen te werken.

In deze functie komt u terecht in een professionele werkomgeving waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen. Er is ruimte voor opleidingen en trainingen zodat u de ruimte krijgt om u zelf nog verder te ontwikkelen.

Uw profiel

 • U bent in het bezit van een WRM bevoegdheidscertificaat
 • U bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen
 • U bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken
 • U bent representatief, omdat u een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor uw leerlingen
 • U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal
 • U werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit een bovengemiddeld slagingspercentage
 • MBO werk- en denkniveau

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl