Sales medewerker

  • Locatie Landelijk
    Uren per week 8
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Commercieel
    Datum

Introductie

Bent u positief ingesteld en beschikt u over een gezonde dosis doorzettingsvermogen? En vindt u het leuk om op verschillende plekken in Nederland diverse producten aan te bieden aan een breed publiek? Dan is dit wellicht een leuke vacature voor u!


De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die producten en diensten onder de aandacht brengt van een breed publiek. Het gaat hierbij om producten als bijvoorbeeld energie, dagbladen of abonnementen.


De functie

Samen met collega’s gaat u aan de slag, in winkelcentra of door-to-door, om deze verschillende producten aan te bieden. Om het product te kunnen verkopen wordt gebruik gemaakt van registratie via een tablet.


Uw profiel

Voor deze functie is de opdrachtgever op zoek naar positieve en energieke verkopers. Het is van belang dat u zich niet snel uit het veld laat staan en dat u in staat bent de potentiele klanten op een enthousiaste manier te benaderen.

Het betreft een vaste functie en u kunt zelf aangeven hoeveel uur per week u deze rol wilt invullen. Dit kan van 8 uur per week tot 40 uur per week zijn.


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.