Servicemedewerker / Fietscoach

  • Locatie Utrecht
    Uren per week 15
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u de komende 4 weken beschikbaar? Ook in de avonduren? Lijkt het u leuk om pro-actief een bijdrage te leveren aan een opgeruimd stadsbeeld van Utrecht? Reageert u dan snel voor de functie van Fietscoach / Servicemedewerker!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich bezig houdt met de organisatie van de ruimte in de gemeente Utrecht

De functie

In deze functie gaat u deel uit maken van de pool van fietscoaches / servicemedewerkers. Het is voor 10 - 15 uur per week, ook in de avonduren. U gaat herkenbaar gekleed in dialoog treden met fietsers om hen te attenderen op hun stallingsgedrag. U wordt ingezet op specifieke locaties in de stad. Verder wordt u ingezet om een beeld te krijgen van het gedrag op straat; wat werkt wel en wat niet, wat is het beeld van de fietsenstalling, en waarom wordt er nu op bepaalde locaties gestald i.p.v. in een stalling.Er moet ook een soort enquête afgenomen worden om steekproefsgewijs een beeld te vormen van de fietsers.

Uw profiel

U bent vanaf 24 juni a.s. voor de komende vier weken beschikbaar, ook in de avonduren

U beschikt over goede communicatie vaardigheden

Het lijkt u leuk om pro-actief een bijdrage te leveren aan een positief stadsbeeld van de stad Utrecht


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Monique Helmstrijd op telefoon: 0172-796122 of email: monique@ervarenjaren.nl