Technisch Administratief Medewerker

Inloggen

Terug naar vacature details

 


Introductie

Voelt u zich thuis in een werkomgeving met veel klantcontact? Beschikt u over een afgeronde MBO opleiding richting Bouwkunde en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met u in contact.

De organisatie

Onze opdrachtgever beheert Verenigingen van Eigenaren in Amsterdam en omgeving. In een Vereniging van Eigenaren is sprake van gezamenlijk eigendom van het gebouw. Beslissingen over bijvoorbeeld (het sparen voor) onderhoud worden door de meerderheid genomen. Doordat er verschillende belangen kunnen spelen of zaken veel expertise vergen is dat niet altijd even makkelijk. Hierbij kan onze opdrachtgever het bestuur van de VvE ondersteunen. Zij bieden een breed scala aan diensten zoals technische, financieel-administratieve en bestuurlijke diensten.

De functie

Als Technisch Administratief Medewerker bent u verantwoordelijk voor het telefonisch en digitaal in behandeling nemen en afwikkelen van reparatieverzoeken van onze klanten. De verzoeken (technisch van aard) zet u bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uit. U houdt de vinger aan de pols tijdens de verdere afhandeling, waarbij u de klant, de besturen of de leverancier telefonisch of digitaal informeert over de voortgang.

U bent klantgericht en probleemoplossend. De reparatieverzoeken vragen soms om een spoedafhandeling, daarom is het belangrijk dat u prioriteiten kan stellen, snel kan schakelen en stressbestendig bent. U vindt het leuk om alle ballen in de lucht te houden en resultaten te boeken.

U voelt u thuis in een omgeving met veel klantcontact en afwisselende werkzaamheden. U werkt in een zelfstandig en collegiaal team.

Uw profiel

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten we dat u:

  • Een MBO opleiding afgerond heeft, bij voorkeur bouwkundig
  • Klantgericht bent, met inlevingsvermogen en het vermogen snel tot de kern te komen
  • Precies en zorgvuldig bent in uw werk
  • Inzicht in technische en administratieve processen hebt in het vastgoedbeheer of in staat snel eigen te maken
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen bezit in woord en geschrift

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon:0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl