Technisch Klantenservice Medewerker

  • Locatie Haarlem
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Administratief
    Datum

Introductie

Beschik je over een servicegerichte instelling en heb je een technische achtergrond?De organisatie

Onze opdrachtgever is een distributeur van technische componenten. De klanten van het bedrijf zijn engineers die technische toepassingen ontwikkelen, maken en kunnen onderhouden. Voor de afdeling Customer Service zijn wij op zoek naar een Technical Support Medewerker.

De functie

De kandidaat gaat de klanten en het verkoopteam ondersteunen waarbij met name de technische vragen behandeld worden. Dit gaat per telefoon, email en livechat. Het doel is om de klant te voorzien van de juiste technische informatie om zo de verkoop van de producten te stimuleren.

Uw profiel

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan onderstaand profiel:

* MBO/MTS
* Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en verbaal)
* Goede kennis van de Engelse taal
* Je bent accuraat en klantvriendelijk
* Je hebt een goede kennis van Excel
* Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie

Informatie

Heb je naar aanleiding van bovenstaand profiel eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker via 023-8200931 of mail naar: lisette@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doe je door hieronder op de button 'solliciteer' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren en je CV bij te sluiten. Wanneer jouw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neemt Lisette Schalker zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 dagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie.