Veilingmedewerker

  • Locatie Rijnsburg
    Uren per week 20
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u die fitte senior kandidaat die graag drie ochtenden (of meer) per week op de veiling aan de slag wil? Aarzel dan niet en solliciteer direct want we kunnen op dit moment weer veel nieuwe medewerkers gebruiken.

We werken met een pool van gezellige mensen waarvan de meeste de 50 gepasseerd zijn en zouden het leuk vinden u daarin te verwelkomen!

De organisatie

Voor een van onze opdrachtgevers in Rijnsburg zijn wij opzoek naar een groot aantal medewerkers voor op de bloemenveiling.

De functie

Bent u een ochtendmens? Dan is dit vast een leuke baan voor u! Om 6.00 uur beginnen, maar ook om een uur of half elf weer lekker thuis zijn en dan de hele dag nog voor u hebben. Dit kan al vanaf drie ochtenden per week. U bepaalt natuurlijk altijd zelf wanneer u wel en niet beschikbaar bent, dit kunt u wekelijks/maandelijks aan ons doorgeven. Het is wel belangrijk dat u op maandagen en vrijdagen beschikbaar bent.

U werkt op de veiling en verdeelt de bloemen, nadat ze van het veilingproces komen. Het werk is niet zwaar, u staat op een soort elektrisch rijdend karretje en krijgt een orderpick-lijst. U verdeelt de emmers met bloemen op de juiste locaties.

Werktijden:
U kunt uitgaan van een gemiddelde werkduur per dag van 4 uur. Het varieert van 3 uur in rustige periodes en bij drukte soms 6 uur.
U kunt altijd zelf uw beschikbaarheid aangeven, u werkt volgens een rooster.

Het uurloon is bij aanvang 9,81 bruto (excl. reserveringen). Bij gebleken geschiktheid zal dit omhoog gaan naar 10,74.

Uw profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten met:

Minimaal LBO niveau

Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Een goede lichamelijke conditie

Minimale lengte van 1.68 meter (belangrijk omdat u anders niet goed bij het bovenste plateau kunt)

Let op : de veiling is per OV niet zo makkelijk bereikbaar

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Sandra van Basten-Batenburg via 071-5121247 of email naar sandra@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren”te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neemt Sandra van Basten-Batenburg zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.