Verdeler

  • Locatie Alphen aan den Rijn
    Uren per week 40
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan
    Vakgebied Diversen
    Datum

Introductie

Bent u op zoek naar een fulltime functie waarbij u meer in beweging bent dan stil zit? Steekt u graag de handen uit de mouwen en bent u niet vies van fysiek zwaar werk? Dan is de vacature van Verdeler bij onze opdrachtgever in Alphen ad Rijn iets voor u.


De organisatie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Inmiddels is er flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.


De functie

Door uw werk als verdeler zorgt u er voor dat het proces in het magazijn soepel verloopt. Samen met uw collega's zorgt u er voor dat de dagverse producten compleet en op de juiste tijd vervoerd kunnen worden naar de supermarkt. Dit doet u door het verzamelen en gereed zetten van producten op de juiste plaats. Omdat het erg belangrijk is dat de juiste hoeveelheden brood worden geleverd, is het belangrijk dat u goed kunt hoofdrekenen. De diensten zullen plaatsvinden op wisselende werktijden, flexibele inzetbaarheid is daarom erg belangrijk.

Het is een fulltime functie met aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avond en de nacht. Het uurloon is 10,79 euro exc. toeslagen volgens de bakker CAO. U komt terecht in een gezellige werksfeer in een moderne omgeving. Er is een mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.


Uw profiel

U bent flexibel ingesteld m.b.t. het werken op wisselende tijden

Hoofdrekenen is voor u geen enkel probleem

Fysieke werkzaamheden zijn voor u geen probleem

U bent woonachtig in de directe omgeving van Alphen ad Rijn

U beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschriftInformatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl