Weekend chauffeur/chauffeuse

  • Locatie Alphen aan den Rijn
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Bijbaan
    Vakgebied Transport
    Datum

Introductie

Is vroeg op staan voor u geen probleem en lijkt het u leuk om er voor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden afgeleverd bij de klant? Ga dan aan de slag als weekend chauffeur/chauffeuse voor onze opdrachtgever!


De organisatie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Inmiddels is er flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.


De functie

In deze functie zorgt u er als chauffeur/chauffeuse 's morgens vroeg voor dat alle bestellingen op tijd worden afgeleverd bij de klanten. Het is een uitdagende functie binnen een grote organisatie. U ontvangt een marktconform salaris en krijgt toeslagen voor het werk op wisselende werktijden. Er heerst een gezellige werksfeer in een moderne omgeving en er zijn mogelijkheden om in dienst te treden bij de opdrachtgever.


Uw profiel

U beschikt over rijbewijs B, CE, code 95 + chauffeurspas


De starttijd is 4.00 uur 's morgens


U beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift


Beschikbaar voor diensten op zaterdag en zondagInformatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl