Werver Collectanten

  • Locatie Meppel
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u sociaal, communicatief vaardig en beschikt u over overtuigingskracht? Graag horen wij dan van u om u te informeren over deze leuke functie!


De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die is gespecialiseerd is in het ondersteunen van goede doelen organisaties.


De functie

Als Werver Collectanten gaat u aan de slag om voor de goede doelen collectanten te regelen. U vraagt hen om misschien 1 of 2 keer per jaar een klein dagdeel te investeren om te collecteren voor een goed doel. U collecteert dus niet zelf maar werft de collectanten! Dit doet u door langs de deuren te gaan met de vraag of men hier interesse in heeft.


Uw profiel

Voor deze functie is de opdrachtgever op zoek naar pro-actieve en zelfstandige kandidaten die sociaal goed in staat zijn om een praatje aan de deur te maken. Daarnaast is het van belang dat u beschikt over doorzettingsvermogen en dat u een paar uur in de week beschikbaar bent om te werven.

Het betreft een vaste functie en het in te vullen aantal uren is in overleg. Dit kan van 8 uur per week tot 40 uur per week zijn.


Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.