ZZP'er Wellness Producten

  • Locatie Landelijk
    Uren per week 16
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Hoofdbaan / Bijbaan
    Vakgebied Onbekend
    Datum

Introductie

Bent u iemand met een echte ondernemersmentaliteit. En zoekt u een baan waarbij u zelf uw uren indeelt en u zelf bepaalt hoeveel tijd en energie u er in stopt? Dan zijn wij op zoek naar u: dé Zelfstandig Ondernemer voor deze functie.

De organisatie

De opdrachtgever is een grote organisatie die wellness producten, gemaakt met een bijzondere vezel, in de markt zetten. Zij zoeken ZZP’ers die deze producten als consulent aan de man kunnen brengen. Het hoofdkantoor van deze onderneming bevindt zich in Nieuw Beijerland maar als zelfstandig consulent kunt u zelf de regio bepalen waar u aan de slag gaat.

De functie

In deze rol brengt u de producten van de opdrachtgever aan de man door middel van het geven van presentaties bij mensen thuis. U bepaalt zelf de omvang van de presentaties en de regelmaat met welke u deze geeft. Tijdens de presentaties enthousiasmeert u de deelnemers voor de producten. De verkoop die uit deze presentaties ontstaat is de basis voor uw inkomen.

De taken bestaan uit:

Organiseren van presentaties

Benaderen van deelnemers / potentiele kopers

Bepalen van uw eigen doelstelling en bijbehorend plan om deze te realiseren

Uw profiel

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan het onderstaande profiel:

U bent ZZP’er

Communicatief vaardig

Ervaring met verkoop

Doelgericht en representatief

Affiniteit met producten van de opdrachtgever

Goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift) Aanbod:

Bij deze functie bent u werkzaam als zelfstandig ondernemer, u schrijft zich daarvoor in bij de kamer van koophandel. De invulling van het aantal uren en de duur zijn aan de hand van de eigen doelstellingen te bepalen.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Martine van der Ster via 030-2459191 of email naar martine@ervarenjaren.nl.

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw CV bij te sluiten.

Wanneer uw profiel voldoende overeenkomt met de functie, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen, bent u niet geselecteerd voor deze functie, maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.