Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Uitbetaling

 • Zoals veel uitzendbureaus werken wij met een omrekenfactor die uitgaat van het bruto uurloon van de werknemer. Het tarief wordt dus berekend als een percentage bovenop het bruto uurloon van de uitzendkracht.

  Voorbeeld omrekenfactor:

  Stel dat je met ons een omrekenfactor 2.2 afspreekt. Bij een bruto loon van €11,50 per uur wordt het tarief dus €11,50 * 2.2 = € 25.30 per uur exclusief btw.

  In dit tarief zijn alle kosten verwerkt voor de inhuur van de werknemer. Dat zijn loonkosten, belastingen, premies, kosten voor werving en selectie, kosten van de loonadministratie en het risico dat is afgedekt bij ziekte, uitval en verlof.

  De omrekenfactor is van verschillende factoren afhankelijk. Als ErvarenJaren een hoofd financiële administratie voor je werft en selecteert, dan zal de omrekenfactor hoger zijn dan bij een gepensioneerde uitzendkracht of het verlonen van een door jou zelf geselecteerde medewerker. Ook het aantal uitzendkrachten weegt uiteraard mee. ErvarenJaren verzorgt en zet pools in voor organisaties tegen zeer scherpe tarieven.

 • De uitzendkracht krijgt zijn reiskosten (woon-werkverkeer) vergoed. Deze berekenen wij door aan de opdrachtgever. De reiskosten stellen we vast op basis van de OV-tarieven, of een kilometervergoeding volgens de ANWB routeplanner. Uiteraard gaat dit in overleg met de opdrachtgever.

 • Conform de CAO van de NBBU heeft een uitzendkracht recht op pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken. Voor de gehele uitzendbranche wordt dit verzorgd door Stipp Pensioen. De eerste fase van de opbouw tot 78 weken is een basispensioen. Vanaf 78 weken wordt dit een hoger Plus-pensioen.

Kandidaten

Mijn gegevens

Ziekte - Vakantie

 • Wordt een uitzendkracht ziek gedurende de opdracht, dan komen de kosten voor rekening van ErvarenJaren.

 • Uitzendkrachten hebben dezelfde rechten (percentages van het bruto loon) als werknemers in loondienst op vakantiebijslag en vakantiedagen. Deze worden opgebouwd en gereserveerd in de vorm van bruto bedragen die inzichtelijk zijn voor de uitzendkracht. Deze opbouw is volledig verwerkt in het tarief.

De planning

De opvolging

De contracten

 • Een uitzendkracht start doorgaans met een uitzendovereenkomst. Deze wordt gekenmerkt door ‘ geen werk – geen inzet’. Na 78 gewerkte weken volgt een contract voor bepaalde tijd. De lengte van deze contracten gaat in onderling overleg. ErvarenJaren gaat voor de duur van dit contract een inleenovereenkomst aan met de opdrachtgever. Er mogen 6 contracten in 4 jaar worden gegeven. Daarna volgt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

  Voor AOW+ kunnen afwijkende overeenkomsten worden afgesloten. Informeer voor het maatwerk dat ErvarenJaren kan verzorgen.

Over ErvarenJaren

 • In 5 stappen naar de medewerker(s) die je zoekt

  1. Meld de vacature aan bij ErvarenJaren en bespreek je specifieke wensen

  2. Wij maken een offerte voor je

  3. Wij stellen geschikte kandidaten aan je voor

  4. Na een gesprek met de juiste kandidaat bespreken we de praktische zaken

  5. Vervolgens stellen we de inleenovereenkomst op

  Aan het werk!

 • ErvarenJaren werft en bemiddelt door heel Nederland. Zo zetten wij bijvoorbeeld chauffeurs en informatiemedewerkers landelijk in voor meerdere opdrachtgevers. Zowel incidenteel als structureel.

 • Als je via ErvarenJaren een of meer medewerkers inschakelt, ben je officieel opdrachtgever en gelden de Algemene Voorwaarden van de De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Flexi-jobs