Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

kandidaten

Uitbetaling

 • Nee, je wordt niet gekort op je AOW als je via ons gaat werken.

 • De salarisadministratie wordt wekelijks uitgevoerd. Peildatum voor de verloning is maandag vóór 17.00 uur. Komt jouw werkbriefje later binnen, dan verschuift deze automatisch één week naar de eerstvolgende salarisverwerking.

  De salarisverwerking wordt op donderdag uitgevoerd en jouw salaris staat binnen vijf werkdagen op je rekening. Bij feestdagen zoals Pasen, Pinksteren etc. zijn de banken dicht en zal de betaling een dag later plaatsvinden.

 • Deze ontvang je per mail rond de eerste week van februari.

Mijn gegevens

 • Soms werkt het systeem niet mee. Een oplossing kan zijn dat je eerst even uitlogt / het systeem afsluit en dan opnieuw probeert. Ook is er wel eens een tijdelijke uitval. Dan kun je het ook een paar uur later nog een keer proberen.

  Lukt het dan nog niet of is er haast bij geboden, neem dan even contact met ons op.

Mijn.nestor

Vacatures

Loon

 • Het salaris (brutoloon) zal in goed overleg met jou en de opdrachtgever worden bepaald.
  Daarbij gelden de volgende uitgangspunten:

  • Bij de bepaling van jouw loon gaan we uit van de CAO van onze opdrachtgever

  • Als uitzendkracht ontvang je daarom dezelfde beloning als de vaste medewerkers van het bedrijf/organisatie waar jij gaat werken. Zie ook cao-beloning

  • Werkervaring, opleidingen en relevante kwalificaties die betrekking hebben op de aangeboden functie wegen mee

  Voor mensen met een (pre)pensioen zijn er voldoende mogelijkheden om bij te verdienen.

Contract en verzekeringen

 • Als uitzendkracht val je onder de CAO voor Uitzendkrachten. Een belangrijk onderdeel daarvan is de Inlenersbeloning. Die houdt in dat jij als uitzendkracht hetzelfde salaris verdient en ook daadwerkelijk ontvangt als de overige personeelsleden van de organisatie waar jij aan het werk bent (de inlener).

  De volgende punten uit de bij de inlener geldende CAO moeten worden toegepast:

  * Het brutoloon conform de schaal waarin de werknemer is ingedeeld
  * ATV/ADV-dagen
  * Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren
  * Initiële loonsverhogingen, zoals bij inlener bepaald
  * Onkostenvergoedingen
  * Periodieken

  Wanneer de inlener zelf ook nog een eigen arbeidsvoorwaardenregelement kent voor haar werknemers, bovenop de CAO, dan geldt dat ook voor de uitzendkrachten die bij de inlener zijn tewerkgesteld. Het is nl. inlenersbeloning en geen ‘CAO-beloning’.

 • Naast het bruto uurloon heb je recht op reserveringen. Deze reserveringen worden berekend over je bruto uurloon en zijn opgebouwd uit vakantiedagen, kort verzuim en feestdagentoeslag. Daar overheen ontvang je vakantiegeld (8%).

  De reserveringen kun je opvragen als je een dag vrij neemt of wanneer je op vakantie gaat. In de maand mei wordt het vakantiegeld automatisch aan je uitbetaald. Dit gaat mee met de laatste week van de maand mei. De opbouw van jouw reserveringen kun je terugvinden op je loonspecificatie.

 • Bij ziekte moet je je vóór 9.00 uur ziek melden bij het bedrijf waar je via ErvarenJaren werkt én bij ErvarenJaren. Als je recht hebt op loondoorbetaling dan zal ErvarenJaren dit melden bij de verzekeraar en Arbodienst Acture. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen en het ziekengeld uitkeren. Heb je een overeenkomst voor bepaalde tijd dan zal ErvarenJaren zelf met een eigen arbodienst de loondoorbetaling uitvoeren.

  Hoe je je beter kunt melden ( ook belangrijk ) krijg je van Acture door.

Opvolging

Planning

Over ErvarenJaren

  1. Schrijf je bij ons in via de website

  2. Als jouw wensen aansluiten bij regelmatig binnenkomende vacatures of een openstaande vacature, dan nodigen we je direct uit voor een gesprek.

  3. ErvarenJaren stelt je kandidaat bij de opdrachtgever.

  4. Er volgt een kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.

  5. Daarna ontvang je van ons een uitzendovereenkomst en werkbriefjes en kun je aan het werk!

 • Als je jonger bent dan dan 67 jaar dan bouw je via ErvarenJaren automatisch pensioen op (vanaf 1 januari 2018 bouw je dit op als je jonger bent dan 68 jaar). Je hoeft je hiervoor dus niet zelf aan te melden. Het pensioenfonds kent twee regelingen: de Basisregeling en de Plusregeling.

  De Basisregeling start na 26 gewerkte weken. Er wordt dan nog geen premie ingehouden op je loon. ErvarenJaren betaalt als jouw werkgever de premie over het brutoloon.

  De Plusregeling gaat in na 78 gewerkte weken. In deze fase wordt er een percentage (afhankelijk van je leeftijd) ingehouden op je loon. Naast het bedrag dat je zelf spaart, betaalt ErvarenJaren ook nog een percentage.

  Wij zijn verplicht om deel te nemen aan deze pensioenregeling. PVF Achmea voert namens de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor Langdurige Uitzendkrachten (Stipp) de regeling uit. Voor meer informatie ga naar www.stippensioen.nl