Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Hoe groot is mijn kans op een baan?


Steeds meer bedrijven en organisaties zien de voordelen van 65-plussers. Die zijn immers net als jij: flexibel, ervaren en stressbestendig. Er komen dus steeds meer kansen om als gepensioneerde aan de slag te gaan in een leuke bijbaan. En wie zou je daar beter bij kunnen helpen dan ErvarenJaren. Schrijf je dus meteen bij ons in.

Kan ik door blijven werken bij mijn eigen werkgever?


Jouw kennis en ervaring zijn voor je huidige werkgever van grote waarde. Als hij jou ook na je pensionering wil blijven inzetten, dan kan dat. Praat er eens over. En wijs je werkgever dan op de flexibele voordelen van een uitzendovereenkomst. Via ErvarenJaren kan hij jou tijdelijk of parttime inhuren. Zonder administratieve rompslomp. En tegen beheersbare kosten. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Mealhero8622

Ik zou juist eens iets heel anders willen doen!


Na al die jaren kan het heel verfrissend zijn om in een nieuwe werkomgeving aan de slag te gaan. Nieuwe collega’s en nieuwe uitdagingen, dat geeft nieuwe energie. Schrijf je in bij ErvarenJaren. Want wij kennen de arbeidsmarkt voor jouw leeftijdsgroep als geen ander. Wij gaan voor jou op zoek naar een nieuwe baan die bij je past.


Mag ik bijverdienen naast mijn pensioen?


Voor pre-pensioen en VUT gelden soms beperkingen. Vraag dit dus na bij je pensioenfonds. Ben je écht met pensioen, dan mag je bijverdienen zoveel je wilt. Je verdiensten worden niet gekort op je pensioen- of AOW-uitkering. Je moet wel inkomstenbelasting betalen over je bijverdienste.

Mealhero8598

Hoe zit het met de inkomstenbelasting? 


Op je brutosalaris houden wij loonbelasting (voorheffing) in die wij rechtstreeks afdragen aan de fiscus. Daarvoor hanteren we de ‘witte weektabel’ van de belastingdienst en die gaat uitsluitend uit van het salaris dat je via het uitzendwerk verdient. Eventueel ander inkomen uit pensioen of AOW blijft hierbij buiten beschouwing.


Bij de aangifte inkomstenbelasting wordt gekeken naar het totaal van het belastbaar jaarinkomen. Daarop wordt het bekende schijvensysteem toegepast. De inkomstenbelasting die je moet betalen wordt verrekend met het bedrag dat reeds als voorheffing is afgedragen. Het salaris valt in box 1.


Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Hoe werkt ErvarenJaren? 


Hoe gaat ErvarenJaren te werk? Ontdek het in onderstaande stappen.

01

Bekijk openstaande vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures op de website en zoek naar een baan die je interessant lijkt.

02

Solliciteer

Een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan zeker.

03

Match

Je wordt gematcht met jouw ideale job.

04

Contract

Je gaat aan de slag met een uitzendcontract. Wekelijks bevestigt je opdrachtgever ons je aantal gewerkte uren. Enkele dagen later staat het geld al op jouw rekening.

DMS Communication8820

Ontdek onze andere diensten

CARRIÈRESWITCH

Wij helpen je graag een nieuwe spannende uitdaging te vinden.

Lees meer

WERKEN OP JE EIGEN RITME

Een tijdelijke opdracht of mag het voor jou nog wel wat meer zijn? Aan jou de keuze!

Lees meer