Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Vertrouwde gezichten


Telkens opnieuw uitzendkrachten moeten inwerken, niets is zo vervelend en tijdrovend. Met ons poolmanagement is dát niet meer nodig. Want dezelfde uitzendkrachten die al vaker bij jou aan het werk zijn geweest, die komen bij de volgende drukke periode gewoon weer terug. Mensen die je al kent, met vertrouwde gezichten. Ze weten de weg in je bedrijf en begrijpen precies wat er van ze wordt verwacht. Die kunnen dus meteen weer voor jou aan de slag.


Ervaren krachten


Onze uitzendkrachten zijn 50plussers. Ze hebben veel werk- én levenservaring en zijn daardoor stressbestendig en zelfstandig. En flexibel zijn ze ook. Werken in het weekend of tijdens de zomervakantie is voor hen geen enkel probleem.

Storm 04 26 10 20 DSC00876

Passende oplossing


Of het nou gaat om 4 of 30 mensen per pool, op ons kun je rekenen, want wij beheersen dit vak. Wat voor uitzendkrachten heb je nodig? Productiemedewerkers, magazijnhulpen, chauffeurs of surveillanten? Via ErvarenJaren staan ze tot je beschikking. Voor elk personeelsprobleem komen wij met een passende oplossing. Je kunt snel opschalen bij piekdrukte en meteen weer afschalen zodra het rustiger wordt. Zo hou je greep op de kosten.

Plannen en inroosteren


Bij ErvarenJaren hebben we veel ervaring met poolmanagement, in uiteenlopende branches zoals horeca, vervoer, logistiek en onderwijs. Wij kunnen je werk en tijd besparen. Want we hebben niet alleen de juiste medewerkers voor je, ook het plannen en inroosteren kunnen wij volledig voor je verzorgen. In nauw overleg met jou regelen wij dat de extra medewerkers er zijn, precies wanneer je ze nodig hebt. En natuurlijk kun je ook de contracten, de loonadministratie en alle verdere personeelszaken aan ons overlaten. Voor een scherp tarief.

Hoe werkt ErvarenJaren?


In 6 stappen vinden we voor jou de beste kandidaat!

01

Jouw vraag

02

Eerste kennismaking

We bellen je op of komen langs

03

Intakegesprek

We komen langs voor het intakegesprek en maken een offerte op maat

04

Matchen

Wij streven naar de perfecte match

05

Voorstellen

We stellen je enkele gemotiveerde mensen voor

06

Aan de slag

Jouw kandidaat gaat aan de slag.

DMS Communication8839

Ontdek onze verschillende diensten

WERVING & SELECTIE

Een nieuwe medewerker, maar dan wel één die door veel ervaring direct volledig inzetbaar is. Wij vinden voor jou razendsnel de ideale kandidaat.

Lees meer

UITZEND

Kom je handen tekort wegens piekdrukte of ziekteverzuim? Wij helpen je heel flexibel uit de brand. Jij bepaalt het aantal uren en de inhuurperiode.

Lees meer